Om NowoCoat tagmaling

Skal dit tag også være flot og beskyttet?

Et flot hus fortjener et flot tag. Et gammelt og slidt tag kan forringe værdien af dit hus. Alderen sætter sine spor, rigtig mange tage er i dag grå og beskidte, og den oprindelige maling er væk pga slid fra regn, sne og sol. Denne nedbrydning ødelægger taget, da det medfører at fugt kan trænge ned i taget og skabe grobund for blandt andet mos, alger og frostsprængninger. Det ser kedeligt ud!
Heldigvis er det ikke nødvendigt med et nyt dyrt tag. Dit gode gamle tag kan males. Det får nyt liv og glade dage, bliver beskyttet effektivt mod vejrliget og du kan lægge 10-15 år til tagets levetid, når du maler det med den originale NowoCoat tagmaling.  
Taget får et nyt skjold og bliver flot når det er malet.
- og så er det billigere end du aner.

 

Forlæng tagets levetid

Har du et tag af fibercement, beton eller stål, kan det beskyttes og få en ny robust overflade. Det gøres med en af vores innovative, holdbare tagmalinger, som med vores mangeårige erfaring og unikke sammensætning af de bedste råvarer, gør dem stærke, UV stabile og fleksible til at modstå alt slags vejr.

  • Ny robust overflade
  • Spar op til 75% i forhold til et nyt tag
  • Mange smukke farver
  • Forlæng med 10-15 år
  • På få arbejdsdage
  • Dansk kvalitetsproducent

 

Vi anbefaler at vedligeholde taget med en Neutralon algebehandling minimum hvert 2. år for et holdbart og rent tag.
Professionelle tagspecialister renser og maler dit tag med specialudviklet udstyr. I løbet af få arbejdsdage har du et “nyt” tag, som du kan nyde i mange år i fremtiden. Spar op til 75% ved at få malet frem for at udskifte taget.
Det er ikke blot godt for økonomien, men også miljøet, når vi genbruger det, der fungerer og ikke bare smider væk.