certifikat

Hvorfor male tag?

Du skal have malet dit tag fordi det bliver næsten som nyt og flot at se på, med en ny slidstærk og beskyttende overflade som kan modstå vejrligets nedbrydning. Tagene bliver udsat for store varme og kulde forskelle, sol og masser af vand som slider på taget og nedbryder tagene. Det skal stoppes så tagene ikke får så meget fugt at de ødelægges og frostsprænger. Det kan afhjælpes med en professionel tagrensning og maling.
 
Proccesen med en tagrensning og maling foregår over 2 arbejdsdage, så der bliver ikke lang tids byggerod. Rensningen foregår med en special højtryksrenser, som fjerner alle alger og smuds, så der er et helt rent underlag.
Når taget er tørt males taget med 2-3 gange Nowocoat tagmaling afhængig af tagtype, og hvis taget er meget porøst kan det med fordel grundes. Den professionelle tagmaler vurderer taget og vælger derfra hvilket malingssystem der skal anvendes.
Husk altid at benytte en professionel tagmaler, der ved hvad han har med at gøre, for at du sikrer dig et holdbart resultat.
Spørg efter et certifikat hvor du kan se at tagmalingen der anvendes har gennemgået diverse test efter internationale standarder, som sikrer dig et kvalitetsprodukt. Nowocoat har eget test og udviklingslaboratorium med yderst kompetente kemiingeniører og laboranter der har + 45 års erfaring.
 
Et almindeligt parcelhustag kan males for ca kr 15-25000,- afhængig af bl.a. antal m2.
Når du har malet taget, så kan du nyde det i mere end 10 år hvis du sørger for at vedligeholde med en årlig algebehandling med Neutralon. Neutralon er det eneste danske produceret algemiddel der er godkendt af Miljøstyrelsen.